ENG

HoReCa program

HoReCa program je razvijen u cilju praćenja svetskih trendova u non-stick, emajliranom i inox posuđu, ali i usled sve veće potrebe za profesionalnim posuđem u kuhinjama restorana i hotela. Namenjena je profesionalcima i svima koji žele vrhunske rezultate u pripremi hrane.

PROFESSIONAL

Professional je premium linija non-stick aluminijumskog posuđa debljine 3,2 mm sa ojačanim troslojnimpremazom unutra i matiranom aluminijumskom površinom spolja. Namenjena je profesionalcima i svima koji žele vrhunske rezultate u pripremi hrane. Aluminijum kao odličan provodnik toplote, u kombinaciji sa ojačanim troslojnim premazom koji sprečava lepljenje i zagorevanje, omogućava brzu, jednostavnu i ekonomičnu pripremu hrane.

  • Professional
  • Asortiman
  • Kolekcija

GASTRO SERVING

U skladu sa sve popularnijim trendovima svetske gastronomije koji uključuju i služenje hrane u emajliranom posuđu, Metalac je kreirao GASTRO SERVING liniju klasičnog posuđa. Trenutno je na raspolaganju u dve boje, a osim za serviranje ovo posuđe je zadržalo sve funkcionalnosti za pripremanje hrane, kao i njeno čuvanje. Emajlirano posuđe se vekovima održalo, ne samo zbog svoje estetike, kvaliteta i funkcionalnosti, već i zbog osobina koje ga izdvajaju, a to je je njegova zdravstvena neprikosnovenost za kontakt sa hranom. Gastro serving je linija klasičnog emajliranog posuđa za serviranje i prezentaciju hrane, nastala sa željom da kupcima predstavimo mogućnosti spoja tradicionalnog i modernog, kao i mogućnosti primene posuđa, ne samo za kuvanje, već i za serviranje kako u nacionalnim restoranima tako i u modernim.

  • Gastro serving
  • Asortiman
  • Kolekcije

INOX PROFESSIONAL

Inox Professional posuđe Metalac je proizvedeno od nerđajućeg čelika CrNi 18/10, u skladu sa najvišim svetskim standardima, sa mogućnošću univerzalnog korišćenja. Specijalno je namenjeno profesionalcima, ali i svima koji žele rezultate pravog kuvara.

PROFESSIONAL KOVANI ALUMINIJUM

Linija Professional prati svetske trendove u non-stick posuđu, a usled sve veće potrebe za aluminijumskim profesionalnim posuđem u kuhinjama restorana i hotela razvijen je asortiman koji zahvaljujući specijano izrađenom dnu omogućava korišćenje na svim grejnim telima, uključujući i indukcijske ploče.

  • Professional kovani aluminijum

PROFESSIONAL LINE

Linija aluminijumskog posuđa namenjena za profesionalnu upotrebu. Izrađena od aluminijumskog lima debljine 3,2mm obezbeđuje odličnu provodljivost i distribuciju toplote, sa inox ručicom za lakše rukovanje.

  • Professional Line
  • Asortiman
  • Kolekcija

Kontaktirajte nas

Kneza Aleksandra 212, Gornji Milanovac, Srbija

Prodaja: +381 32 770 318, +381 32 770 324, +381 32 770 386
Izvoz: +381 32 770 301, +381 32 770 319, +381 32 770 389
Nabavka: +381 32 770 325, +381 32 770 388