• Kaserola

Kaserola

Preuzmite PDF katalog


∅ cm. 16 20
Lit. 1.6 2.6
H-mm. 80 94


Za duže trajanje posude, molimo Vas da se pridržavate ovih jednostavnih uputstava:

Aluminijumska linija posuđa sa nelepljivim premazom svojim karakteristikama i funkcionalnošću specijalno je namenjena profesionalcima, ali i svima koji žele rezultate pravog kuvara. Pre prve upotrebe posudu operite u toploj vodi blagim rastvorom deterdženta i potom je dobro isperite.
Za najbolje rezultate kuvanja pre upotrebe posudu premažite tankim slojem jestivog ulja ili masti i pustite da se zagreje 1 minut pa dodajte namirnicu koju pripremate.
Za pripremanje hrane koristite umerene temperature (srednji stepen jačine grejnog tela). Posudu nikako ne stavljajte na pregrejanu grejnu ploču.

Naglo pregrevanje ili hlađenje posude nije preporučljivo jer može prouzrokovati oštećenja zaštitnog sloja i same baze posude.

Kuvajte na grejnoj ploči čiji prečnik odgovara prečniku dna posude. Ako kuvate na gas, podesite plamen da prekriva samo dno posude. Može se koristiti na svim izvorima toplote osim indukcije.
Inox ručica ergonomski je oblikovana za lako i bezbedno rukovanje. Uvek koristite drveni ili plastični pribor za mešanje i nikada nemojte seći hranu direktno u posudi. Oštri metalni predmeti mogu da oštete nelepljivi premaz.
Posle upotrebe posudu operite sunđerom u toploj vodi sa blagim rastvorom deterdženta. Ne perite posudu u mašini za pranje posuđa, jer može doći do oštećenja spoljašnje površine.
U slučaju da dođe do zagorevanja hrane, u posudu sipajte toplu vodu, pustite da malo odstoji i zatim sunđerom otklonite ostatke hrane bez korišćenja čelične žice i abrazivnih sredstava.

Professional je premium linija non-stick aluminijumskog posuđa debljine 3,2 mm sa troslojnim premazom unutra i matiranom aluminijumskom površinom spolja.
Razvijena je u cilju praćenja svetskih trendova u non-stick posuđu, ali i usled sve veće potrebe za aluminijumskim profesionalnim posuđem u kuhijnama restorana i hotela.
Namenjena je profesionalcima i svima koji žele vrhunske rezultate u pripremi hrane.- Koristite drveni ili plastični pribor za mešanje i nemojte seći hranu direktno u posudi.

- Posle upotrebe posudu operite sunđerom u toploj vodi sa blagim rastvorom deterdženta.

- U slučaju da dođe do zagorevanja hrane, u posudu sipajte toplu vodu, pustite da malo odstoji i zatim sunđerom otklonite ostatke hrane bez korišćenja čelične žice i abrazivnih sredstava.