VESTI

27.10.2023.

PERSONALIZOVAN SET POSUĐA – jedinstven poklon za posebne prilike!

PERSONALIZOVAN SET POSUĐA – jedinstven poklon za posebne prilike!

U svetu bogatom izborom poklona za razne prilike, pronalaženje onog posebnog koji će zaista izraziti vašu pažnju i kreativnost može biti izazov. Ali sada postoji jedan proizvod koji donosi originalnost i funkcionalnost zajedno, čineći ga savršenim, unikatnim poklonom po kome će vas pamtiti – personalizovan set inox posuđa Kulinaria 3/1.
U srcu svake kuhinje, posuđe je oduvek bilo simbol okupljanja i ukusnih obroka, jer predstavlja mesto gde se pripremaju omiljeni recepti i dele trenuci sa porodicom i prijateljima. Sada, uz naše personalizovano posuđe, ovaj neophodni kuhinjski alat postaje i mesto gde možete ispisati poruku vašim dragim osobama. Čestitke, značajni datumi, raznovrsni simboli, šaljive poruke, daju vam mogućnost da sami kreirate jedinstveni set.

Personalizovan set inox posuđa Kulinaria 3/1 je idealan poklon za svaku vama posebnu priliku. Rođendani, venčanja, slave ili jubileji, porukom na šerpi ćete dati poseban, lični pečat vašem poklonu. Za svaku priliku lepu, odaberi unikatnu šerpu!


18.10.2023.

UČENICI IZ VALONE U POSETI METALAC POSUĐU

Učenici iz Valone u poseti Metalac Posuđu

U sklopu projekta ’’Super škola’’ čiji je cilj razmena učenika u regionu Zapadnog balkana, učenici ETŠ ’’Knjaz Miloš’’ iz Gornjeg Milanovca ugostili su svoje vršnjake iz Valone. Pored mnogih aktivnosti koje su u planu za goste iz Albanije, našla se i poseta Kompaniji Metalac, tačnije Metalac Posuđu, a sve u duhu dugogodišnje saradnje koju imaju Ekonomsko trgovačka škola ’’Knjaz Miloš’’ i Kompanija Metalac. Tema ovog projekta je ’’Kuvanje za budućnost’’ – stoga je odabir domaćina bio i više nego adekvatan.
Učenike su dočekali predstavnici marketinga i Metalac Posuđa ispred poslovnog centra Kompanije. Nakon toga, gosti su se uputili u obilazak proizvodnih pogona. U jednočasovnom obilasku, imali su priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom najvećeg Metalčevog društva, odnosno mestima gde nastaje aluminijumsko, inoks i emajlirano posuđe – od sirovih materijala pa sve do finalnih proizvoda koji se nalaze u domovima širom sveta.
Nakon obilaska fabrike, gosti su imali priliku da obiđu i Metalčev shoow room, gde su upoznati sa većinom proizvoda koje nude Metalčeva proizvodna društva. Uz osveženje i zakusku, sumirani su utisci, koji su i više nego pozitivni na obe strane.


06.03.2023.

METALAC POSUĐE U ČIKAGU

Metalac Posudje u Čikagu

Metalac Posuđe predstaviće svoje proizvode na The Inspired Home Show u Čikagu. Pripremljen je veliki broj linija emajliranog, inox i aluminijumskog posuđa. Kao i na sajmu u Frankfurtu, poseban izazov predstavljaju izuzetno atraktivni dekori za emajlirano posuđe, odabranih i nagrađenih autora na tradicionalnom, regionalnom facebook konkursu, kao i autora sa kojima Metalac ima dugogodišnju saradnju. The Inspired Home Show je najveći sajam potrebnih kućnih proizvoda u Severnoj Americi, i trajaće od 4. do 7. marta. Svake godine više od 52.000 profesionalaca dolazi iz 130 zemalja u Čikago kako bi predstavili i otkrili nove proizvode i trendove.


02.02.2023.

METALAC POSUĐE NA SAJMU U FRANKFURTU

sajam Ambiente

Nakon dve godine u kojima je svoju sajamsku ponudu predstavljao virtuelno u digitalnom formatu, Metalac Posuđe se vraća na frankfurtski sajam na kome nastupa preko 30 godina. Pripremljeno je 40 linija emajliranog, inox i aluminijumskog posuđa. Poseban izazov ove godine predstavljaju izuzetno atraktivni dekori za emajlirano posuđe, odabranih i nagrađenih autora na tradicionalnom, regionalnom facebook konkursu, kao i autora sa kojima Metalac ima dugogodišnju saradnju. Sajam Ambiente u Frankfurtu počinje u petak 3. i traje do 7. februara. Sudeći po broju dogovorenih razgovora i susreta, očekuje se da kontakti na ovom sajmu dominantno opredele poslovne aranžmane za 2023. pa čak i 2024.  godinu. Inače, samo mesec dana kasnije, naš poznati brend  će se predstaviti i na sajmu u Čikagu.
Ambiente je jedan od najvećih međunarodnih sajmova robe široke potrošnje koji pokriva više segmenata.  U segmentu Dining, Ambiente je globalni lider u prezentovanju svetske ponude proizvoda za kuhinju i domaćninstvo i važno tržište za HoReCa sektor.


Kontaktirajte nas

Kneza Aleksandra 212, Gornji Milanovac, Srbija

Prodaja: +381 32 770 318, +381 32 770 324, +381 32 770 386
Izvoz: +381 32 770 301, +381 32 770 319, +381 32 770 389
Nabavka: +381 32 770 325, +381 32 770 388